31/7/07

NOMÉS 40 DIES!!!!!!!!!!!!


GUAPOS!!! Només queden 40 dies pel vostre casament!!!! Quina il.lusió i quins nervis!!!! I quines ganes que arribi el gran dia!!!!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

40 dies només!! Nens estereu nerviosos, si/no...queda ben poc...i aquest dies d'estiu passen volant.
Monica de tant en tant recorda-li al Pere els dies que falten perque crec que la corbata encara no la té decidida i s'acosta el dia.Espero que quan estiguis llegint això ja la tingui!
i jo encara no m'he comprat ni traje, ni camisa ni tinc res de res pensat;entre la feina,la calor,la pretemporada del barça, que si alonso o hamilton,les vacances,les festes de caldes( els últims dies només em preparava per pujar al "burró",jeje i això treu temps..),que ara tinc 1 despedida i demapassat un altra, que si platja o muntanya, coca-cola o fanta, vaig en metro o autobús, m'afeito no m'afeito,ara tinc llum ara no en tinc, navarro encara no té equip de nba, que farà? on anirà??!, s'apropa l'aniversari de la meva "princesa" que li regalo??!!total..
que no se quan tindré temps nois i la veritat, que ni m'enrecordava que us caseu el dia 8 de setembre de 2007. Doncs Pere que si em deixes alguna corbata benvingut serà, alguna que no et vagis a posar aquell dia, clar.
I que no sigui la que surt en una de les fotos que hi ha penjades en aquest blog, una mica cantona no? Que et queda de conya de veritat..però no sé..si n et sap greu millor un altra.
Monica, la propera comprali tu jejeeje.I si tens la camisa a conjunt ja serà genial.
Mònica quan vagi a comprar-sen aneu junts .
Doncs res molts petons i penseu que quan llegiu aquestes linees faltaran dies.
Petons ! ! !

MCosta dijo...

Monica!
El que has de fer es facturar en Pere amb els seus coleguilles i que vagi a jugar a futbol un ratet i nosaltres pirem uns dies a New York de shooooopping!! a rebentar-ho tot...!
BLOOMINGDALE'S CREMARAAAA!!!!
Pensa que jo soc la reina del shopping neoyorki!! Que el senyor Bloomingdales va fotre un passillo amb el meu nom en honor meu!!! Alternativament, podeu venir de shopping a London que piro dimecres (Santa Maria 15 d'Agost), ELS HARRODS CREMARAN!!!!
Petonets, macos!!!