27/9/07

Cairns

foto a L'ULURU, Ayers Rock.



Gran Barrera de Coral.

Hi,
Us escrivim des de Cairns. Fa 3 dies que som aqui, pero avui ja marxem. Ara son poc mes de la 13 i a les 18:30 ens surt l'avio cap a Darwin.

Anem cada dia a tope i no trobem mes moments per conectar-nos. Ja ens sap greu!!!

Cada dia i moment veiem coses mes increibles. Quan anem a dormir pensem que no pots ser que el que dema veiem ens pugui agradar tant com el que ja hem vist.
Pero si, aconsegueix sorprendrens un cop mes!

Abans d'ahir vam visitar la Grand Barrier of Coral, vam anar-hi amb un catamaran de 32 metres d'eslora. La Monica va fer snorkel i jo submarinisme.

Vam veure peixicus i coral de totes formes i colors. Una passadaaaaaaaaaaa..... A la tarda vam anar amb un semi-sumergible per poder veure mes i tirar fotos. Vam tenir llet i vam poder veure una tortuga. ( a veure si les fotos es pot apreciar be)

Ahir vam anar a visitar la granja de cocodrils d'en Nik "un beneit de collons" es fotia dins amb els cocodrils per donar-los menjar. El tiu anava coix d'una mossegada; encara poc despres de com els emprenyava perque sortissin de l'aigua.

Vam veure en gregori (5.50 metres de cocodril i 1200 kilos) era enorme. Quan el van capturar perque a la zona on estava s'havia fotut 5 vaques. Una bestia! ( Us voliem posar una foto dels cocodrils pero encara no les tenim descarregades; se siente).
Tambe, vam anar a un bosc tropical, amb dues casacades i et podies banyar. La Monica i va posar els peus pero estava molt freda.
Un peto i abracada. Ens veiem a Darwin.


1 comentario:

Anónimo dijo...

Hola guapos!!!!!

Que guai tot el que expliqueu!!!! quina passada!!! Feu moltes fotos i sobretot disfruteu molt i molt que això només passa un cop a la vida!!!
Nosaltres per aquí tot igual.....No hi ha cap novetat...Amb ganes que torneu per explicar-nos l'aventura...
Ah! Pere el Barça, ahir, va guanyar al Saragossa 4 - 1 (partidàs de tots i sobretot de Messi)...eh! Miguel...hihihihiiiii!!
MOLTS PETONS I ABRAÇADES!!! CUIDEU-VOS MOLT I ESTIMEU-VOS!!

Mònica