8/9/07

PER FI ARRIBA EL 08-09-07!!!!


Per fi!!!! Ara sí que ja hi som!!! Aquesta tarda a les 17:00hores....TOTS a l'esglèsia de Caldes per veure entrar el nuvi i desprès a la núvia! Segur que estant guapíssims!!!!


Bé parella, des d'aquí només dir-vos que US ESTIMEM MOLT! que sou fantàstics i que ens fa molta il.lusió poder compartir amb vosaltres un dia tant especial. Esperem que sempre recordeu el 08-09-07, i amb ell aquest blog.


TOTS ELS QUE HEM ENTRAT, ESCRIT I RIGUT AMB VOSALTRES AL BLOG.


5 comentarios:

Mònix dijo...

Hola guapos!!!

Quan llegiu aquest comentari ja sereu "marit i muller" uff!! que fort!!
Només us volia dir que US ESTIMO MOLT! que per en Christian i per mi sou molt especials i que esperem que la idea de fer un blog us hagi agradat. Jo m'ho he passat "teta" fent-lo...Ara només us demano que el cuideu i que ens feu saber com us va per l'altre punta de mòn des d'aquí.

MOLTS PETONS!!!

Mònica

Anónimo dijo...

Ei peralleta!!! avui ja no podem contar dies, sino hores!!! Quins nervis en menys de 5hores, ja estareu casats!!! Us desitjo el millor!!

us estimo molt...

Petonets guapets!!

Anónimo dijo...

Noiets, ja nomes us queda un mati de solteria!!

Aixi que espero que el dia d'avui sigui un dia per recordar sempre amb un somriure a la cara...

Ara la pròxima alegria que ens podeu donar es que ens feu avis...

Us desitjem el millor en aquest dia i els que vindran!!

Molts petons!!

El papa i la mama!

Jordi&Anna dijo...

Ei, que fins ara no us havíem dit res... esperàvem poder-ho fer avui... perquè avui és EL DIA, per voslatres EL GRAAAAAAAAAN DIA!! Avui volem desitjar-vos que tot vagi perfecte, tal i com ho hagueu preparat i treballat i que deixant els nervis i les preocupacions, que fins avui segur que heu tingut, de banda, pogueu disfrutar del dia al màxim per gravar-ne un bon recòrd a la vostra memòria i a la de tots els que us hi acompanyarem.

Un petonàs molt gran!

PD: Benvinguts al club ...perquè a hores d'ara...quan estigueu llegint el missstaget... ja sou MARIT I MULLER, oi!? FELICITAAATS GUAPOS!

Jordi i Anna.

Jordi&Anna dijo...

Buuuuffff... ja falta ... menys de 5 horetes ... mooolt poquet perquè poseu els peus a l'església de Caldes i en sortiu.... BEN CASATS!!!

I PER MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLTS ANYS!!!!!

Jordi i Anna