23/9/07

el desert

Hola nois/-es;
Ara fa dos dies que no us escric. Els dos últims dies a Sydney no hem parat i estavem fets pols, a part que durant el dia no teniem temps per conectar-nos.
Aquesta és la segona nit al desert pero dema ja marxem cap a la barrera de corall. Aixo es una passada, bueno bueno bueno ja us ensenyarem totes les fotitos. I també, el video que estem fent.
-David: amb la camera que ens vas regalar. Xulissim perque després ho podrem veure, i quants records que ens portara.
La veritat és que fins avui no us he explicat gaire detalladement que estem fent pero es que son tantes coses que ompliria pagines senceres.
Vam arribar a Melbourne el dia 13 de setembre i desde llavors hem passat per Adelaide, que potser és el que menys m'ha agradat. Bé, és una ciutat petita que amb una tarda la veies pero calia passar-hi per fer la conecció per anar a Kanguroo Island (quina passada quants animalons en aquella illa).
Sydney despres i ara a Ayers Rock, EL DESERT. Quin paisatge més peculiar amb el ULURU I el montes Olga: Tremendo.
Us haig de deixar. Muaks

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Ei, som la mama i la Judit.

Ja veig que aquí esteu molt bé, nosaltres encanvi treballan, treballan i treballan. Ah, i m'estic fent un fart de fer de jardinera, no sé com tindràs les plantes quan tornis, però jo les vaig regant, el que passa que no hi entenc gaire. Faig el que puc.

Els peixos encanvi estan força xungus, ja només en queden 2, i mira que mengen!!! no ho entenem. Amb en Joan els vam anar a buscar al Tapioles i només n'hi havia un de mort, cauen com mosques!

Bé macos, la mama és tan sossa que no vol escriure. El dissabte és el seu cumple, en fa 52, penseu-hi!

Ara us he de deixar, ja seguirem en contacte. Aneu envian fotos, vale.

muakkkkkssssss

Judit i Roser

Anónimo dijo...

Hooola parejita!!
Vais a leer creo que el primer comentario en Castellano, y es que somos los únicos que no sabían catalán en la boda... creo que ya sabeis quienes somos, no? pues si, Marisa y Miguel.
Por fin nos hemos dignado a escribir un comentario.
Que tal todo por alli? una pasada verdad? hemos estado un rato intentando descifrar lo que poniais y creemos que de algo nos hemos enterado ;P
También nos han ayudado las fotos, estan muy chulas, vaya envidia!! por cierto Pere, por si acaso no os enterais por allí tan lejos del mundo quiero recordarte que el Madrid va primero y el barça va 5º... jejejejeje
Bueno, pasadlo muy muy bien que aun os quedan bastantes vacaciones y os decimos lo mismo que el día que nos despedimos, que volvais más enamorados de lo que os habeis ido!
Muchos besos de la parejita madrileña! y abrazos a todos los demás que hicieron nuestra estancia en Gerona muuy agradable.

Miguel y Marisa.

Anónimo dijo...

Videoslots.net: Home Alone (2009, 2005) - Videodl.cc
Videoslots.net: Home Alone (2009, 2005) is a 1994 video game published by Taito Enterprises and published youtube mp4 by SEGA Enterprises Limited in the United Kingdom